0

Jeg har en 06 passat stasjonsvogn highline tdi. har sett at disse bilene også kommer med sportsunderstell. det har ikke jeg på min bil. var innom mer

spurt 2011-01-05 16:23:31 +0200

Hei, Jeg har en 06 Passat stasjonsvogn highline TDI. Har sett at disse bilene også kommer med sportsunderstell. Det har ikke jeg på min bil. Var innom merkeforhandler og hørte litt om hva de skulle ha for å sette på nye fjærer for å få bilen lavere. Totalt kostet dette med 4 hjuls kontroll rett i overkant av kr 9000,-. Synes det er vel mye for å få satt på 4 nye fjærer. Tenkte også å få kjøpt 4 nye felger/dekk. Har 16 tommer nå. Tenkte kanskje på 17 tommers felger. Totalprisen vil jo da bli skyhøy for å få en litt mer sporty utsende på denne bilen. Vet du om det finnes andre alternativer (rimeligere)? Ellers takker jeg mye for en utrolig bra side dere har.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-12 16:34:11 +0200

Mener å huske fra bestilling av Passat m/sportunderstell at det ikke kun er fjærene, men også hjuloppheng som er litt annerledes. Passat hadde på forrige generasjon problemer med bærearmer/oppheng - noe som ikke var et problem på de med sportunderstell. Har selv en 06 m/sportunderstell.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar