0

Dette gjelder en 2004 modell stasjonsvogn og importert fra tyskland. jeg har en irriterende bankelyd når jeg kjører på ujevnt underlag, lyden kommer

spurt 2010-07-06 19:57:13 +0200

Hei, dette gjelder en 2004 modell stasjonsvogn og importert fra Tyskland. Jeg har en irriterende bankelyd når jeg kjører på ujevnt underlag, lyden kommer fra området venstre forhjul. Ingen lyd når jeg kjører på fartsdempere, men når fjærene/støtdemper er på vei ned høres en bankelyd. Aldri når fjærene/støtdemper trykkes sammen. Har sjekket krengningsstag for slitte foringer, alt ok der. Sjekket alle stag og kuler i forstilling venstre hjul, alt ok der. Flere av stagene var tydelig nye. Ikke kan det være diff eller hjullager da det bare er ved nevnte bevegelse jeg hører lyd.Nå er jeg av den oppfatning at det kan være noe med innfestningen av støtdempers øvre feste. Er det mulig? Her mangler jeg detaljerte tegninger for å vite om det er mulig at skruer/muttere har løsnet. Da må jeg presse sammen fjærene og løfte ned hele fjærbenet for å inspisere. Husk, denne har også DRC, Dynamic Ride Control med egen trykktank og tilkobling av hydraulisk slange til alle støtdemperne.Venter i spenning på svar!mvhAsbjørn Nesse

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-16 22:26:15 +0200

sjekk lenkearmene dine

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-04-26 22:31:46 +0200

Ja, alle stag og lenker er sjekket flere ganger og jeg finner ikke noe slitasje som tilsier noen lyder. Nå i den senere tid synes det som all demping er borte fra støtdemperne også. Når jeg kjører over fartsdumper gynger den som en gammel amerikaner uten dempere! Har kjøpt inn lenkene i hver ende av stabstaget fremme koblet til nedre bærearm for å se om det gjør noen forskjell.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2013-05-22 00:30:17 +0200

Hei. Har selv en 2003 RS6. Symptomene du beskriver kan jeg nesten garantere kommer fra DRC systemet. Velkjent problem at det oppstår lekkasje på støtdempere. Dette sjekker du ved å se etter mørke felter ( olje) på støtdemper body.

Du kan velge å sette inn nye originale dempede, men erfaring viser ( søk på DRC failure på rs246.com) at DRC systemet ikke fungerer over lengre tid. Mange erfarer gjentatte problemer med systemet. Fleste velger å bytte ut DRC systemet med Bilsten PSS9 eller KW V3. Disse gir noe mer krenking, men kan begrenset med H-sport ARB. Jeg valgte selv å bytte til PSS9 og installerte H- sport ARB.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger