0

Vurderer å kjøpe en passat stasjonsvogn, fra 2006 og oppover. tenker at jeg legger 180-210000 kr.spørsmålet er om du har kjennskap til passat, om det

spurt 2010-09-03 12:56:37 +0100

hei Benny:)

Vurderer å kjøpe en passat stasjonsvogn, fra 2006 og oppover. Tenker at jeg legger 180-210000 kr. Spørsmålet er om du har kjennskap til passat, om det er en god bil osv? Har hørt at VW plages med svinghjulet.

Har sjøl en transporter som jeg bruker som arbeidsbil. Den hadde før min tid feil med svinghjulet og etter som jeg vet er det en dyr affære.

Har også andre bilmodeller jeg kunne ha tenkt meg, det er mondeo, accord eller avensis som er siste valget.

Hvilken hadde vært din første valg? :)

Takk på forhånd

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-10-06 02:34:13 +0100

Heisann! Har nettopp (2 dager siden) kjøpt en Passat stv 1,9 tdi 2007-modell som jeg fikk for 175000 med 140\' på telleren. Har bare kjørt noen småturer med bilen i tillegg til de 60 milene for å få den hjem. Inntrykket mitt foreløbig er at det er mye bil for pengene. Bilen er kompakt og stille, og interiøret virker eksklusivt. (Dette er en Highline).

Har lagt merke til en tikkelyd fra dashbordet når bilen går på tomgang, dette er visstnok fra klimaanlegget, og såvidt jeg har funnet ut er det vanlig på disse bilene og ingenting å bry seg om. Ut over dette er bilen stødig på veien og overraskende sprek selv om det er bare 105 hk. Trodde den var langt mindre sprek faktisk. Har i tillegg bestillt meg en powerbox fra bestchip til 2500 kr men har ikke montert denne enda. Den skal visstnok gi 133 hk og 314 nm.

Mener som sagt at denne generasjon Passat er et godt kjøp, men anbefaler å gå for Highline som er mest påkostet.

Geir K

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2010-10-11 01:01:27 +0100

Hei, Vi kjøpte i desember 2005 en 1,9TDi comfortline ny og den har i dag ca 70\' km på telleren. Jeg kan uten tvil i min sjel si at denne bilen har vært den beste jeg noensinne har hatt (har hatt en del forskjellig, volvo MB og opel). I disse 5 årene (i desember) har vi ikke hatt problemer i det hele tatt bortsett fra at glødepluggene ikke ga start i julen i fjor. Da kom mobilitetsgarantien til sin rette. Viking kom med leiebil på planet, og tok med seg bilen min som jeg hadde over nyttår, og de byttet glødepluggene. Det kostet meg ikke en krone. Bilen er lettkjørt, behagelig og utrolig rimelig i drift (ca. 0,5 og jeg kjører mest by og køkjøring). Det eneste jeg kan utsette på denne bilen er at 105 hk ikke gir de største opplevelsene ift fart og moro. Men til vanlig familiebruk holder det i massevis, og den klarer forbikjøringer og annet som man trenger til daglig. Som nevnt av andre er det litt rare lyder fra klimaanlegget, men slik er de aller fleste, ikke noe generende eller problem annet enn hvis du lytter etter det på tomgang. Jeg vil også trekke frem en fantastisk bra cruise-control, en helt utrolig god plass (hadde MB E-klasse stv før dette, som var en stooor bil, men denne står ikke tilbake plassmessig) i baksetet og bagasjen, samt at bilen ser ganske bra ut selv 5 år etter. Har også prøvd 140 hk TDi, synes 105 hk TDi var mer kultivert (min personlige oppfatning, vet mange er uenige) Jeg kjøpte i 97 den forrige modellen ny (1,6 bensin sedan), og denne var nok den dårligste bilen jeg har hatt, hadde 30 verkstedbesøk på 40 måneder, og mange av de var alvorlige og medførte driftstans...... Kan derfor trygt anbefale bilen, vi har i hvert fall vært superfornøyd

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2010-10-12 19:01:55 +0100

Enig med det som står i de foregående innleggene. Men etter min mening er bilen faktisk sprek, langt sprekere enn en bensinmotor på 120-130 hk innenfor normalt lave turtallsområder. Jeg har inntrykk av at nyere Passater er mye mer lik Audi enn tidligere modeller, og at man derfor får mye bil for pengene, spesielt hvis man velger en Highline.

G. J.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger