0

Jeg har problem å få bilen i første og andre gir når bilen er kald ikke noe ulyd/skraping. er helt greit etter en half timekjøring. noen sier at det e

spurt 2010-02-03 19:34:48 +0200

Hei Benny!jeg har problem å få bilen i første og andre gir når bilen er kald ikke noe ulyd/skraping. er helt greit etter en half timekjøring. noen sier at det er synkroringen som er dårlig/gåen, noen tipper på giroverføringer, mens noen andre sier at det kan være clutchen . det jeg lurer på er at HVIS det er dårlig/gåen synkroring skal ikke det være dårlig hele tiden uansett om motoren er kald eller varm. men som sagt går det helt greit å gire bilen i alle trinn etter en half time kjøring. og det er ikke giroverføringer har sett og smurt dem skikkelig uten noe forbedring. om det er clutchen vet jeg ikke virker ikke noe unormale når jeg kjører, men når motoren ikke går(av) og jeg trår clutchen inn og ut så er det en slik sjak,sjak,sjak lyder.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-17 13:01:41 +0200

Få sjekket klutsjen men mest sansynlig er det kurert med en tynnere gear olje. Husker før i tiden var dette et stort problem på en del nye biler første vintrene de var i Norge.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar