0

Jeg har en vw passat 2.0 tdi cr 140hk 4motion 2009 modell.problemet jeg har hatt helt siden jeg fikk den ny i januar i år, er at den rister litt. ikk

spurt 2009-10-12 01:11:01 +0200

Hei! Jeg har en VW Passat 2.0 TDI Cr 140hk 4motion 2009 modell.Problemet jeg har hatt helt siden jeg fikk den ny i januar i år, er at den rister litt. ikke i rattet, men i selve bilen. Samme på både sommer/ vinterdekk. Virker som høydekast. Verkstedet har balansert opp begge hjulsett, og også byttet mellomaksling. Uten at det ble helt bra. Mulig at det ble noe bedre, men det kan også være ønsketenkning. Bilen har nå gått ca 20K km. Har du noen ideer om dette? På forhånd takk for hjelpen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-12 14:43:35 +0200

Hei du! Først av alt gratulerer med kjempefin bil! Jeg har ikke hørt om dette problemet tidligere, men dette må forhandleren som solgte deg bilen bare ta tak i og finne ut av. Fort. Slik skal det IKKE være. Vi utelukker hjulene ettersom feilen er både på sommer og vinterdekk ? og står igjen med drivverk. Altså type drivaksel, differensial, hjulnav el lign. Noe som er ute av balanse på en eller annen måte? Det kan sikker være litt vrient å finne ut av, men det er ikke ditt problem. Du har kjøpt en ny dyr, bil med garanti. Avtal tid med verkstedet ? få en lånebil (gratis så klart) - og la de få den tiden de trenger for finne ut av det, om det tar to dager eller tre uker.

Ønsker deg lykke til - og håper du får orden på dette ganske kjappt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar