0

Har en toyota carina e 96 mod, som jeg har fått en del utgifter på nå etter eu kontrollen. alt av bremserør måtte byttes, ett hjullager i venstre frem

spurt 2014-05-04 17:03:14 +0100

Hei!

Har en Toyota Carina E 96 mod, som jeg har fått en del utgifter på nå etter EU kontrollen. Alt av bremserør måtte byttes, ett hjullager i venstre fremhjul måtte byttes og en eksoslekkasje som måtte fikses.

Fått priser fra ulike verksteder på dette, og det ligger mellom 12-13.000. Problemet mitt er at jeg kun ga 30.000 for denne bilen, og repare for omtrent halve bilens verdi, er det verdt det?

Jeg fikk et verksted til å se over bilen ellers og, for å finne ut hva slags stand den var i, de kom frem til at bilen hadde lite rust ellers, men at clutchen og var veldig slitt, og burde bli byttet i nær fremtid. Her fikk jeg pristilbud på ca 8.000, noe som bringer meg opp til over 20.000 i totale kostnader for å reparere bilen.

Bilen runder og snart 250.000 på kilometer standen, så om jeg velger å reparere kan jeg jo fort ha uflaks med at motoren vil begynne å slite og ta kvelden. Da vil plutselig reparasjonen ikke være verdt det lenger.

Er litt usikker her da jeg ikke akkurat flyter over av penger, så kjøpe meg en ny bil som kun er noen få år gammel vil ikke fungere for min del da jeg ikke har råd til det. Skal jeg ha ny bil må jeg finne noe omtrent i samme prisklasse. 30-50.000. Og med biler i denne prisklassen kan det jo fort dukke opp noen skjulte feil.

Hva tror du Benny? Er dette noe vits å reparere med tanke på bilens alder og kilometerstand? Eller er det bare å se seg etter ny bil?

Skal og sies at jeg kun har hatt bilen i ca 1,5 år, så en så stor utgift så fort var et nederlag synes jeg.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-06-15 16:57:33 +0100

Jeg sitter her med samme problemstilling og har bare ikke råd til og gjøre det. men er det lite rust så gir ikke motoren seg før du runfer 500 000km Men avensis med en 2.0l dilse motor er mer bil og ha.,. men da må du opp på 90000kr. ca...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger