0

Jeg har en småkjørt caina e (96) som fusker veldig. går på tre sylindere mye av tiden. den kan være vanskelig å starte og slokner lett uten gasspådra

spurt 2011-09-10 13:28:35 +0100

Hei Benny! Jeg har en småkjørt Caina E (96) som fusker veldig. Går på tre sylindere mye av tiden. Den kan være vanskelig å starte og slokner lett uten gasspådrag. Jeg har skiftet plugger uten at det hjalp. Har forhørt meg litt rundt og noen mener problemet kan være ventiler som henger / brente ventiler. Hva tror du? Hva vil det koste sånn ca å ta ut / gjøre rent / eventuelt bytte ut ventilene? Kan problemet være andre ting? Bilen går vanligvis ok etter en litt lengre tur. Når jeg begynner med småkjøringen igjen begynner bilen fort å fuske..

Mvh Jarle

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-01-12 00:21:10 +0100

Du har muligens funnet ut av det, men jeg har hatt samme problemet selv på en Carina. Fikk tips fra merkeverksted om at det hendte at dysene kan fuske. hold et skrujern inntil dysene (en om gangen) og legg øret til skaftet og bruk det som et stetoskop, du skal da høre en tikking om dysen virker som den skal. Mangler det lyd i en er den sansynligvis gåen. Mener jeg betalte ca. 2500 for ny dyse for noen år siden. Pass på å få med pakninger.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger