0

Vi har kjøpt ny prius, årets modell, men er ikke fornøyd med styringa på denne. svaret vi får fra forhandler og importør er at det er elektrisk servo

spurt 2010-04-14 11:23:43 +0200

Hei. Vi har kjøpt ny Prius, årets modell, men er ikke fornøyd med styringa på denne. Svaret vi får fra forhandler og importør er at det er elektrisk servo og da er den annerledes enn hydraulisk servo. Men skal ikke hjulen rette seg opp hvis man slipper rattet i en sving. På vår bil kan du slippe rattet i svingen og bilen følger svingen til svingen er slutt, da må du følge med for å rette opp hjulene for å ikke havne i grøfta. Det er også slitsomt å kjøre den da det virker som den sporer hele tiden. Føles som om den ikke vil gå rett etter veien. Jeg har litt vanskelig med å forstå at dette er framtidens styring og at dette er produktstandarden som er.Mvh.Ståle

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-04-14 14:56:56 +0200

Heisann! Leit å høre at du ikke er fornøyd med ny-bilen. Men det er nok riktig som forhandleren sier, og dette er litt uvandt til å begynne med, men du vil venne deg til dette ganske kjapt.

Jeg synes også styringen på Prius er litt ullen, og litt for lett. Men det at den ikke selvoppretter har jeg ikke tenkt over.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar