0

Jeg er en kar i trondheim som er litt miljøbevist. det er mange år siden jeg har hatt bil. nå begynner jeg å merke behovet etter en bil, og har da set

spurt 2009-09-20 01:41:27 +0200

HeiJeg er en kar i Trondheim som er litt miljøbevist. Det er mange år siden jeg har hatt bil. Nå begynner jeg å merke behovet etter en bil, og har da sett denne Toyota Prius, som år på strøm og bensin. Jeg har ikke mulighet til å kjøpe en nybil, men kan bruke ca 150-200.000 kroner.Får jeg en og bil for den summen ? Er denne bilen bra ?JEg har 0 peiling på bil. er 2 stk som kommer til å benytte bilen..Håper at du kan svare meg på dette...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-09-21 14:12:18 +0200

hei Jan.

Ja, du får absolutt en fin Prius til denne prisen! Mange biler har både skinnseter og navigasjon, jeg ville forsøkt å finne en sånn.

Prius er Toyota-kvalitet tvers gjennom og er absolutt en bra bil. Dessuten får du noe ikke alle andre har - og du bruker teknologi som vi kommer til å få se MYE av i årene som kommer.

Pass på at den er skikkelig fulgt og har hatt alle servicer, så tror jeg du vil få et svært hyggelig bilhold.

PS: Det er ikke mulig å montere hengerfeste på Prius, kan vel være greit å vite i tilfelle det er aktuelt for deg.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar