0

Jeg er en håndtverker som etter mange år som ansatt endelg har tatt steget å blitt selvstendig næringsdrivende. i den forbindelse er jeg på utkikk ett

spurt 2011-01-29 13:04:10 +0100

Hei Benny. Jeg er en håndtverker som etter mange år som ansatt endelg har tatt steget å blitt selvstendig næringsdrivende. I den forbindelse er jeg på utkikk etter en arbeidsbil. I mine øyne er det kun ett alternativ, Hiace, har kjørt disse bilene i en årrekke og har hatt svært lite problemer. Har fulgt nøye med på bruktbilmarkede den senere tiden, men jeg synes de ligger høyt i pris. Bør jeg kjøpe ny bil, eller brukt? Nå leser jeg jo også at Toyota skal slutte å produsere Hiace, så det kan kanskje være lurt å kjøpe en helt ny som jeg kan passe nøye på å ha i mange år. Det gir jo kundene et bedre førsteinntrykk også hvis jeg kommer med en hel og pen bil.

Hilsen Jakob

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-02-03 23:07:25 +0100

Det mest økonomiske er å gå for 2002-2005 modell om du finner i bra stand uten rust! De har en 102hk motor og bruker en del mindre diesel enn de nye.. Har en lang utgave 2002 4wd og kjører den på underkanta 0,8 blandet. De nye har oppgitt forbruk på 1.1pr mil. Kan nok også spare en del på å kjøpe en med høy km, bare se til at servicer er fulgt og ting ser bra ut! De går glatt 800.000 til millionen, så som håndverker har du mye å gå på!! Jeg kjører transport med min og den har runda 600.000 og har ikke bytta clutch en gang :-) Klart du bør jo vurdere hvilket utseende du liker best da!! Den fra 05-12 har jo en god del forandringer! Lykke til på jakta, men vær rask for prisene går nok bare oppover, da de sluttes å produseres!! Og btw, anbefaler jeg sterkt å kjøpe en med metallic lakk! Sparer deg noen år før rust må tas :-) Og gjør det obligatorisk med vask hver fredag klokka ett før helga tas :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger