0

Jeg er en alenemor som trenger en liten og driftsikker bil. har sett på toyota aygo, peugeot 107, citroen c1, vw up og kia picanto. jeg er ikke noe b

spurt 2012-08-23 12:41:55 +0100

Hei Benny. Jeg er en alenemor som trenger en liten og driftsikker bil. Har sett på Toyota Aygo, Peugeot 107, Citroen C1, VW up og Kia Picanto. Jeg er ikke noe bilentusiast og sliter litt med valget. Jeg vet heller ikke om jeg skal velge ny eller brukt. Så mitt spørsmål til deg er om du vet hvilken av disse bilene som krever minst av penger og vedlikedhold? Og avhenger dette på hvilken årsmodell jeg velger?

Som en A-typisk jente må jeg også nevne at Aygo'en er den peneste, så valget hadde falt på den hvis det bare var utseende det gikk på.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-08-23 13:07:14 +0100

Velg ganske ny/ny Aygo, eller den av kameratene du får rimeligst/best kjøp på. I bladet Bil ble de 3 bilene Aygo,C1 og 107 testet for å se om det var merkbar forskjell, de valgte C1 som håret bedre/triveligere enn de andre 2. De er bygget på samme fabrikk av de samme menneskene med de samme delene, bortsett fra litt kosmetikk. Tenk også på hvilket rykte din merkeforhandler har. Velg max 3-4 år gammel bil, da slipper du barnesykdommer (som de fleste nye biler har). Up! har akkurat kommet, og blir endel dyrere.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger