0

Jeg har en toyota corolla 1,4 d-4d (sol) 2006 mod. som har gått ca 45000.problem:starter som ei klokke kald og for så vidt også når den er varm, men

spurt 2009-11-22 19:44:56 +0100

Hei. Jeg har en Toyota Corolla 1,4 d-4d (SOL) 2006 mod. som har gått ca 45000.Problem:Starter som ei klokke kald og for så vidt også når den er varm, men da går den og fusker litt på ca 500 rpm til alle tester (bremse, air bags, anti skrens osv. osv) er gjennomført. Ingen respons hvis jeg trykker inn gasspedalen i denne fasen. Så kommer turtallet opp på normalt nivå og alt virker som det skal.Holder på med kjøreopplæring for nye bilførere for tiden og det er nok frustrasjon bare det å kvele bilen i trafikken om de ikke i tillegg må vente de 4-5 sekundene det tar å starte opp igjen.Det Toyotaverkstedet som jeg bruker finner ingen diagnosefeil. De har også testet dette på en av sine biler og funnet samme ¿sykdom¿. De mener det ikke er rapportert inn tilsvarende feil i verkstedsdatabasen og å reparere dette blir som den berømte nåla i høyet.Verkstedet har byttet bilens "hovedhjerne" (selvsagt på garanti som gjelder ennå), men uten at det hjalp. Nå mener de at jeg bare må leve med det. Jeg mener at de da må lage et skriv om at dette er korrekt oppførsel, som jeg kan legge med i instruksjonsboken. Jeg får jo et forklaringsproblem overfor neste kjøper. Dette vil de derimot ikke.Hva tror du er feil og hvilke rettigheter mener du jeg har i en slik sak?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-03 21:00:00 +0100

Ville tatt kontakt med Toyota sentralt og IKKE gitt meg før de hadde tatt ansvar!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger