0

Se her : http://www.oa.no/motor/article7117182.ecerav4 som elbil - rekkevidde 250 km - større plass en dagens rav4. batterier i samarbeid med tesla. h

spurt 2014-01-27 08:20:09 +0200

Se her :

http://www.oa.no/motor/article7117182...

RAV4 som elbil - rekkevidde 250 KM - større plass en dagens RAV4. Batterier i samarbeid med Tesla. Hvorfor i alle dager selges ikke denne i Norge? Har Tesla satt ned foten?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-01-27 12:47:27 +0200

Nei - jeg tror ikke at det er Tesla som har satt ned foten. Tesla og Toyota begynte med dette prosjektet allerede i 2010 da basert på den forrige generasjon av RAV4.

Jeg vet også at den Norske importøren har vært og prøvekjørt den for godt og vel ett år siden.

Bilen er først og fremst utviklet for USA-markedet og dermed ikke typegodkjent for Europa osv. Denne bilen er heller ikke bygget for norsk vinter og de utfordringene det med fører.

Det er jo som kjent slik at en del biler bygges spesifikt for ulike markeder. Det er mange biler som selges i UDA som vi ikke får til Europa og Norge og visa versa.

Toyota RAV4 EV bygges også i USA på Toyotas fabrikk i UDA, mens en del av komponentene sendes over fra Tesals fabrikk.

Toyota er jo også - mildt sagt - litt forsiktige når det gjelder innovative nyvinninger. De har jo et veldig godt (og dermed viktig) rykte å i vareta. De slipper garantert IKKE noe ut på markedet før det er 117, 5 % sikker på at kvaliteten holder mål.

Jeg tror vi skal se på hele dette prosjektet som en kombinasjon av forskning og testing. Hit til Norge kommer den i alle fall ikke i sin nåværende utgave.

Det som imidlertid kommer i løpet av kun kort tid er hydrogenbiler fra Toyota, men ei heller disse i RAV4 utgave. I alle fall ikke til å begynne med.

Håper dette gav svar på noe av det du lurte på.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger