0

Jeg har en 07 modell kmst. 93000. den er jeg så fornøyd med at jeg skal beholde den så lenge den går. men så har jeg lyst til å chipe den, vil du an

spurt 2013-01-30 11:29:10 +0200

Heisann. Jeg har en 07 modell kmst. 93000. Den er jeg så fornøyd med at jeg skal beholde den så lenge den går. Men så har jeg lyst til å chipe den, vil du anbefale eller fraråde det? Leste at motorer gått rundt 100 tusen helst ikke skulle chipes.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-01-30 12:21:34 +0200

Heisann!

Det er helt korrekt at Chip kan bety økt trøbbel med lamper som lyser i tide og utide, styreenheter som går i "nødprogram" etc. Derfor er det viktig å velge en litt anerkjent og seriøs leverandør.

På biler med automatgir skal man også være litt forsiktig. Ikke alle automatkassene er like glad i trimming.

Det forutsetter naturligvis at bilen også er i god teknisk stand og fulgt opp med service etc. - jeg tror det er viktigere enn km. standen.

Jeg vet at Toyota her levert original-chip til noen av sine modeller. Det er sikkert ikke den billigste men trolig det tryggeste valget. Husk også at du skal betale ekstra avgifter til staten for den økte effekten...

og at du får størst effekt av dette om bilen din har turbo (ca +20 % mer effekt) mens biler uten turbo bare får ca 5% mer effekt. Ønsker deg lykke til.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger