0

Er på biljakt og fant en artikkel dere har om toyota rav4 da jeg google den bilen. ser at dere mener det sannsynligvis er det smarteste suv-kjøpet ma

spurt 2011-07-18 11:50:45 +0200

Heisann er på biljakt og fant en artikkel dere har om Toyota RAV4 da jeg google den bilen. Ser at dere mener det sannsynligvis er det smarteste SUV-kjøpet man kan gjøre i forhold til lite feil og problemer. Men kan du si litt om hvorfor det er slik, har Toyota gjort noe ikke konkurrentene gjør. Vurderer tre år gammel bil, er det noe annet du kan fortelle om denne modellen? På forhånd takk og hilsen fra Karlsen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-07-18 12:43:14 +0200

Hei Karlsen!

Jada, Toyorta RAV4 er fantastisk gode biler, rent teknisk sett, og det er en bilmodell som bestandig kommer veldig godt ut på kvalitetsundersøkelser og staistikker over biler med minst feil, uansett årsmodell og hvem som står bak publikasjonene.

Både hos Tyske TÜV og hos den Svenske Bilprovningen kommer den veldig godt ut.

Jeg tror at en av grunnene til at det er slik, er at når denne bilen vår nye så hadde Toyota et uttalt mål om at de IKKE skulle være førstemann med avanserte tekniske nyvinninger. Altså helt motsatt filosofi av hva en del av de Tyske konkurrerende merkene hadde – og som ofte befinner seg langt nede på de omtalte statistikkene.

Man kan vel på mange vis si at RAV4 er en forholdsvis enkel, grei og ærlig bil – og kanskje heller ikke særlig spennende, men god er den – det kan ingen ta i fra den.

Er det så aldri noe feil med en RAV4? Jo da, litt smårusk her det vært der også. ,8-liter bensinmotoren på litt eldre biler kunne få skjørtebank, og jeg finnes også eksempler på litt nyere dieselbiler av arten som har hatt motorbytte, så ingen bilmerker styrer helt unna problemer – ei heller Toyota.

Men alt i alt så er nok en hel, pen og godt oppfulgt RAV4 et av de tryggeste bruktbilkjøpene man kan gjøre.

Det speiler også bruktbilprisene og fine, godt utstyrte eksemplarer med lav km. stand er en av få biler som fortsatt selges i ekspressfart.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger