0

Tusen takk for en informativ og spennende spalte. jeg er innom hver eneste dag for å lese innleggene dine.jeg har en 2000 mod toyota avensis 1,6 rulle

spurt 2011-07-15 11:44:40 +0100

Hei Benny Tusen takk for en informativ og spennende spalte. Jeg er innom hver eneste dag for å lese innleggene dine.

Jeg har en 2000 mod Toyota Avensis 1,6 rullet snart 200 000 km. Jeg har montert gassdrift på bilen iår. Tror du at levetiden på motoren reduseres pga gassanlegg. Disse bensin motorene klarer fint 350 000 km med godt vedlikehold har jeg erfart. Men nå som jeg har montert gassanlegg er jeg litt skeptisk til om motoren kommer til å holde. Jeg har ikke hatt noen problemer med bilen etter montering faktisk så er dreiemomentet det samme :)

Takknemlig for svar god sommer fra Familien Mohammad

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-07-15 12:56:52 +0100

Heisann!

Hyggelig at du følger med oss her på Broom.no!

Du har helt rett i at disse motorene kan gå langt med litt god oppfølging og vedlikehold, så tor jeg at du kan regne med både 4 og 500 00 kilometer. Det er ofte andre ting enn motoren. F. eks rust som stopper disse bilene.

Du har jammen gjort litt av en investering på en 10 år gammel bil ved å montere gassanlegg og du bør ha et litt langsiktig perspektiv på bilholdet ditt for å tjene inn igjen dette.

På noen biler så har ventilene i topplokket hatt lett for å bli brent på biler som kjøres på gass. Det kommer av at forbrenningstemperaturen på gass er høyere enn på bensin. Jeg kjenner ikke til at dette har vært noe problem på Toyota. Det som uansett er viktig er tilleggssmøringen – at du passer nøye på den. Det er også viktig å ta regelmessig service / justeringer på selve gassanlegget slik at dette til enhver tid fungerer optimalt. Det som lett kan bli litt ”krise” er hvis leveringsmengden av gass blir for lav.

Kanskje er det lurt å kjøre motoren på en tank eller to med bensin innimellom også.

Følger du disse enkle rådene vil jeg tro at du kan kjøre like langt på gass som med bensin. Ønsker deg lykke til.

God sommer til deg og familien også!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger