0

Hej benny !jeg overveier litt at købe en vinterbil med 4x4.den skal være høj (suv) , have nogenlunde ok sikkerhed (baby) , og den skal max koste 30.00

spurt 2011-08-24 12:22:22 +0200

Hej Benny ! Jeg overveier litt at købe en vinterbil med 4x4.Den skal være høj (SUV) , have nogenlunde ok sikkerhed (baby) , og den skal max koste 30.000,- !! Desuden helst bensin motor .Hvad vil du anbefale? Tænker selv på Vitara , men er litt usikker.Der finnes jo en masse andet også...Har du nogen erfaring med disse bilene og motor/elektronik ? vil helst slippe for meget dyre værkstedsregninger om noget går galt.Kan dog selv ordne en topppakning , bremser og eksos om noget av det går i stykker , men elektronikken går jo ikke at ordne selv...Det bedste vil være en bil uten elektronik i det hele taget - en gammel velholdt NIVA eller lignende....hvad vil du anbefale også med tanke på sikkerhed?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-08-24 12:45:46 +0200

Hei du!

Jeg tenkte at her er det mange og gode alternativer inntil jeg så prisen – da ble det litt verre. Lada Niva var faktisk den første jeg tenkte på, men prisen på disse stiger og det er ikke mange til salgs.

Ellers å tror jeg faktisk at Suzuki – som du selv er inne på – er et godt valg. Pajero, Patrol etc. til den prisen er ofte ikke det mest rustfrie og driftsikre som finnes.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar