0

Har en grand vitara 2000 modell 2,0 bensin og har problem med 4 trekksystemet på denne bilen.får den ikke til å funke, sett spaken i 4 trekk men ingen

spurt 2011-12-14 11:24:58 +0200

Hei Benny har en Grand vitara 2000 modell 2,0 bensin og har problem med 4 trekksystemet på denne bilen. Får den ikke til å funke, sett spaken i 4 trekk men ingen ting skjer, får heller ikke noe lampe opp på dasjbordet. Kan det være noe elektrisk eller mekanisk? Har ikke hatt bilen på bukk ennå får å se under den. Håpr du kan svare på dette :) Treng en løsning :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-14 12:32:26 +0200

Hei du!

Klart du skal få svar. Jeg antar at det er en stund siden sist firehjulstrekken var innkoblet – slik ved påsketider kanskje?

Det er nok dessverre ikke bare du som får en liten kalddusj når man skal koble den inn igjen etter måneder uten å være i bruk.

Nå har jeg ingen erfaring med Suzuki og dette, men på flere biler som jeg har erfaring med er det selve ”innslaget” som svikter. Som regel er dette mekanisk, men det kan jo også være elektrisk – da kan det være dårlig kontakt, kablebrudd feil i bryteren osv.

På bilen din er det nok mekanisk. Det har dessverre blitt slik med mange biler at man ikke overhaler og reparerer lengre, men skifter komponenter.

Du må selvfølgelig feilsøke og sjekke det litt nøye ut først – for jeg kan jo ta skrekkelig feil - men jeg tror nok at du så smått må forbrede deg på å skifte ”innslaget” her.

Et lite tips til slutt: Det er ofte veldig lurte å koble inn firehjulstrekken noen ganger i løpet av sommeren også selv om det er sol og tørr asfalt, slik at dette ikke setter seg fast. Litt på sånn som med aircondition som det også er smarte å bruke litt om vinteren.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar