0

Ar en ny jimny. kjøpt helt ny i sommer. bor på grus vei inne i skogen. super der. men i går var vi på lengere tur. på motorveien. å hjelpe meg... ikke

spurt 2011-11-28 10:28:22 +0200

hei

har en ny jimny. kjøpt helt ny i sommer. bor på grus vei inne i skogen. super der. men i går var vi på lengere tur. på motorveien. å hjelpe meg... ikke bra. hatt mange biler men dette var ille. vingler vingler og vingler veldig. klarte ikke å kjøre i 100 km t. måte ned til 80 men fremdeles ustødig. er dette normalt ? kan det faktisk vere noe som er galt me bilen min ? den skal vel ikke vere sån ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-11-28 12:32:21 +0200

Hei du.

Suzuki Jimny er en morsom liten tass. Men svært kort akselavstand går dessverre utover motorveiegenskapene og komforten, men dette hørtes da voldsomt ut…

Ta kontakt med verkstedet og få sjekket det opp. Jeg har kjørt Jinmy selv men kjenner meg ikke igjen i det du beskriver. Det kan jo være at bilen din trenger en hjulstillingskontroll. Evt. Prøv en annen, maken og kjenn etter om den er like håpløs som din.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar