0

når kommer dere med en test på den nye forrestern?

spurt 2013-04-09 16:39:53 +0100

Hei når kommer dere med en test på den nye Forrestern?

klarer ikke å bestemme meg hvor Nye Rav 4 eller Nye Forrester, hva anbefaler du? eneste jeg er sikker på er at jeg vil ha en bil med 4x4 automat og mulighet til å dra en henger/båt og mulighet til å putte tråsykklen min inn baki bilen uten å demontere den.

nå har jeg også kikket en del på jeep wrangler men er hav der ute av av forskjellige SUV'er og blir bare mer usikker på hva som er noe å satste på prisklassen jeg er i er rundt 4-5hundre tusen. mvh philipe

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-05-12 07:39:21 +0100

Jeg har de siste 2 ukene prøvd: Mazda, Honda Crv, Mitcubishi Outlander, Toyota Rav 4 of Subaru Forester. Valget falt på Forester, mest på grunn av plass og kjøreegenskaper. Det var kun den og Outlander som fikk plass til hundebur. Sykkelen din får du plass til. Kjøreegenskaper er også hakket bedre enn de andre og ike minst framkommelighet. Selv valgte jeg bensin med automat. Nå er dette også blitt moderne på Subaru. Lykke til:-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger