0

Er det noen spesiell grunn til at du som regel anbefaler automatgir over manuell, annet enn det åpenbare om mer kjørekomfort for de som syns det er et

spurt 2013-02-03 23:34:47 +0200

Er det noen spesiell grunn til at du som regel anbefaler automatgir over manuell, annet enn det åpenbare om mer kjørekomfort for de som syns det er et styr å gire? Jeg kjører personlig helst manuell, og vil nødig kjøpe bil med automatgir dersom kjørekomforten er den ene, store årsaken til at du stadig anbefaler disse, nesten uansett hvilken produsent og modell jeg er inne og ser på.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-02-06 13:41:17 +0200

Nei, egentlig ikke. Her er det hver enkeltes smak og behov som så avgjøre. Det har ikke vært min mening å favorisere automatgir, men jeg må innrømme at jeg er ganske glad i det ja. Blant annet fordi jeg kjører veldig mye i kø.

Jeg synes også at det kommer litt an på hva slags bil man har snakker om. Jeg har også en Porsche 911 og den har selvfølgelig manuelt gir. Skulle jeg kjøpt en ny VW Golf Highline hadde jeg valgt DSG-kasse, men om jeg skulle hatt en Golf GTI hadde jeg nok heller valgt en manuell kasse.

Hver og en må velge det de selv har mest sansen for blir vel fasitsvaret her!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar