0

Jeg står på trappene til å kjøpe ny brukt bil. ser på japanske suver fra ca 2006/7. hva ville du foretrukket om valget sto mellom subaru forester, to

spurt 2011-01-08 01:54:06 +0100

Hei, jeg står på trappene til å kjøpe ny brukt bil. Ser på japanske SUVer fra ca 2006/7. Hva ville du foretrukket om valget sto mellom Subaru Forester, Toyota RAV4, Honda CR-V og Nissan X-Trail. Har tidligere hatt Toyota og er veldig fornøyd, men føler kanskje at den er lillebror i dette selskapet. Er det en av disse du synes stikker seg ut som et bedre valg. Jeg er opptatt av kvalitet, driftssikkerhet og at bilen skal vare. Regner ikke med å skifte bil igjen på lenge. Samtidig ønsker jeg den beste bilen om hovedkriteriene mine er vurdert likt. Håper du kan hjelpe raskt.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-08 11:50:42 +0100

RAV er en god bil, men liten. X-Trail kan være både og. Jeg ville gått for CRV eller Forester. Begge disse er veldig gode biler. CRV er størst, men Forester har det beste 4wd-systemet. Uansett skulle disse bli en behagelig bil å eie.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger