0

Kjøp av bruketbil. hei, er på jakt etter en familie bil, ca 2005 modell, som klarer vei med dårlig standard, dvs at jeg trenger litt bakkeklaring og e

spurt 2009-06-22 19:04:27 +0100

Kjøp av bruketbil. Hei, er på jakt etter en familie bil, ca 2005 modell, som klarer vei med dårlig standard, dvs at jeg trenger litt bakkeklaring og evt beskyttelse, men ikke nødvendigvis 4x4. Har vurdert Nissan Qashqai, Skoda Octavia, Honda CRC og Subaru Forrester. Toyota RAv4 er trang innvendig og relativt dyr. Mitsubichi Outlander 2005 har et meget trist utseende. Kia og Suzuki er heller ikke mine førstevalg.Så langt ser der ut som Subaru Forrester gir mest valutta for pengene. Har også sett at den får godt skussmål blant eiere. Er Subaru Forreste et godt valg og har du noen alternativer som jeg ikke har tenkt på?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-10-21 17:20:09 +0100

VW Tiguan er et godt alternativ. God bagasjeplass og bra baksete med god benplass. Motoren er en 140 hk turbodiesel som føles mye kraftigere enn det den er. Også god bakkeklaring. Dette er en bil som føles mye større ut enn det den egentlig er.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger