Heey benny!jeg så en kar som skal selge en subaru impreza som ser nøyaktig ut som en wrx men ikker er det. den har gått 220 000 km og er en 1997 mod.

spurt 2014-01-16 09:26:12 +0200

Heey Benny!

Jeg så en kar som skal selge en Subaru Impreza som ser nøyaktig ut som en WRX men ikker er det. den har gått 220 000 km og er en 1997 mod. 4x4 og han skal ha 46 00 kr for den. Den har den riktige blåfargen, Subarumerket på siden og den store spoileren. Den er kjørt litt sør for Oslo og ser ut som den er veldholdt utifra bildene. Men når jeg tok kontakt med han fortalte han at han ikke skulle selge den med en før om 2-3 måndter. Nå som vi er i ett nytt år tenker jeg at jeg skal prøve å kontakte han på nytt og se om jeg kan få han til og ombestemme seg men føler dette blir vanskelig i og med at han har bestemt seg for og beholde den i noen måndter til. Synes du prisen er for høy for denne bilen? har snakket med min far og han fraråder meg på det sterkeste mot å kjøpe meg en Japse bil for å bruke her i Finnmark og naboen hannes sier det samme. Jeg vet at det er en veldig stor sjanse for at understeller er full av rust (når noe er full av rust er rust flekken ikke større enn en 50 øring). Tidligere har jeg kjørt Mercedes SLK 2.0L Kompressor 2003 mod. men ettersom jeg fikk meg kjæreste så er det vanskelig å kjøre en sånn bil når man skal ha flere med seg. Prøvde og gå over til Lexus IS 2006 mod men der var det 90 000 kr i reprasjon så hevet kjøpet umiddelbart. Så nå har jeg vert på jakt etter en bil i sirca 6 månder å jeg har kommet fram til at jeg må ha de sportslige kjøreegenskapene som SLK'en skjemte meg bort med og ha 5 seter. prøver og holde meg lavest mulig i pris så denne bilen hørtes helt greit ut men den er gammel og har gått langt og forhandligs situasjonen er noe rar. Ønsker jo ikke at eieren skal kjøre noe særlig lengre med bilen siden vi har så lange avstander her oppe i Sameland.

Så for å prøve å formulere spørsmålet til ett kort ett (etter å ha vert på nattevakt i hele natt) Høres dette ut som er godt kjøp? (Selv om min far og nabo ikke liker japse biler) Hvis ikke, hvilke andre biler kan jeg ta en titt på som er like "gutte-barnslig" som jeg ikke har sett på? (har vert og sett på Lacer)

Igjenn så beklager jeg for det klumsette spørsmålet. Har som sagt vært på nattevakt å da blir det bare surr når man skal skrive.

Takk på forhånd! Magnar J Winther.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett