0

Som ikke altfor bilkyndig person har jeg et spørsmål angående brukt subaru. kjører ikke subaru i dag.har starta prosessen med å se etter ny bil. kvinn

spurt 2014-02-25 09:31:26 +0200

Hei Benny, Som ikke altfor bilkyndig person har jeg et spørsmål angående brukt Subaru. Kjører ikke Subaru i dag. Har starta prosessen med å se etter ny bil. Kvinnen i huset ønsker å sitte høyere enn vi gjør i stasjonsvogna vår nå; bedre oversikt, og lettere å få barn inn og ut av bilen. For min egen del har jeg lyst på firehulsdrift.

Har etterhvert landa på Outback/ Forester. Synes de er tøffe, liker at de ikke følger strømmen med avrunda linjer. Ettersom vi bruker bil toppen 1-2 ganger i uka, ønsker vi ikke å legge ned penger for en ny bil. Ser da på 2010-2011 modeller. Da er det diesel som gjelder for oss. Har tidligere lest at det blir større utgifter med dieselbiler når de passerer 100 0000 km, noe det fort blir når man ser på 2010-2011 modeller. Hva tror du om Subaru med disse årsmodellene? Kan man spare noen penger på å gå for en bil med høyere km-stand, uten at man treng å bli bekymra av den grunn? Eller bør man gå for en mindre utstyrt versjon med lavere km? Hvilken ville du gått for av Forester/ Outback. Outback har større bagasjerom, men er usikker på hvordan støynivået er i mellom de to bilene. Det kan være avgjørende. I tillegg er Forester noe rimeligere.

Takk for svar!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-04-05 21:50:53 +0200

Hei! Her har vi en av hver og har også hatt Legacy. Outbacken er nok litt mer kjøremaskin for lengre turer enn hva Forester er og er litt mer påkostet. I Foresteren sitter man høyere og der bedre. Hvis høy bakkeklaring er viktig kan Legacy være et godt alternativ.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar