0

Ser de faller relativt fort i pris, har sett på varebil. skyldes dette et lite og relativ ukjent merke med en fabrikk med problemer, eller tror du det

spurt 2009-09-09 23:22:10 +0200

Ser de faller relativt fort i pris, har sett på varebil. Skyldes dette et lite og relativ ukjent merke med en fabrikk med problemer, eller tror du det er mye problemer med bilene som gjør det? Finner ikke noe statestikk for feil på disse bilene, hva vet du om feil og problemer med disse bilene? Spør en selgeren får en vel neppe objektive svar :-)))

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-14 02:54:34 +0200

Fordi de er GRUSOMT STYGGE!!!!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-03-30 21:38:38 +0200

Du får usedvanlig mye bil for pengene når du kjøper en 3 år gammel Rodius som varebil, men regn med å sette av en del av \"gevinsten\" til reparasjoner. Jeg har hatt mye startproblemer i kulda og endte opp med en Eberspachervarmer, ikke så mye annet som hjalp over tid. Småting som termostat, dieselpumpe og ymse slitedeler, dørene er litt ugreie og lukke osv. Når det er sagt er bilen en utrolig komfortabel varebil du kommer fram med over alt. Vurderer sterkt å sette inn seter. Virker som om de tre første årene er helt problemfrie, men så drar det på seg litt. Uansett til den prisen er jeg veldig fornøyd med min 2007-modell. Dette er Europrisvarianten av SUV\'er til over millionen og da får en tåle litt..men er selvfølgelig litt spent på hva som skjer de nærmeste årene. Har et forbruk mellom 0.95-1.8, du småkjører ikke ustraffet med denne doningen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger