0

Har en rexton 06 mod, med 4 trekkersystem uten mulighet for 2 trekkervalg. nå i jakta så viser det seg at den trekker kun på bakhjula, og jeg har bare

spurt 2012-11-12 16:56:29 +0200

Hei Benny!

Har en Rexton 06 mod, med 4 trekkersystem uten mulighet for 2 trekkervalg. Nå i jakta så viser det seg at den trekker kun på bakhjula, og jeg har bare en stor og tung 2 trekker. Firehjulsdrifta fungerte for ikke så lenge siden, men nå er den ute av drift, uten at en eneste lampe har lyst/ulyd har kommet meg for øre. Har du et stalltips på hva dette kan være?

-Eirik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-11-30 10:20:41 +0200

Har du sjekket om du har TOD eller part-time 4WD? Hvis du kun har valget mellom 4H og 4L på bryteren din har du i såfall TOD. TOD kobler ikke inn forhjulene før ett av bakhjulene begynner å spinne. Merkes ikke over 30 km/t, men merkes godt i lavere hastigheter. Selv om forhjulene kobles inn er det ikke sperrer på disse bilene, noe som gjør at du i værste fall har kun ett hjul bak og av og til ett hjul foran som trekker. Antispinn skal \"kompensere\" for sperrer, men da må du som regel presse bilen litt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger