0

Jeg har bestemt meg for å kjøpe meg en ny skoda oktavia 2wd, men jeg er veldig i tvil om jeg skal velge 2.0 tdi eller 1.8 tsi. jeg kjører rundt 25-30

spurt 2014-01-09 20:15:07 +0100

Hei Benny.

Jeg har bestemt meg for å kjøpe meg en ny Skoda Oktavia 2wd, men jeg er veldig i tvil om jeg skal velge 2.0 tdi eller 1.8 tsi. Jeg kjører rundt 25-30 000 km i året, å det er veldig variert kjøring. Jeg bor i Bergen, å der går diskusjonen høylytt om luft forurensing. Det har også vært snakk om å gi ekstra bom avgift på disel biler. Dette er jo noe som bekymrer meg om valget faller på disel utgaven. Som jeg egentlig har som favoritt av de to valgene, burde jeg gå enda lenger inn i tenke boksen før jeg kjøper meg ny disel bil? Så er det annenhånds verdien ut av de to valgene, hva er det beste valget der? Hva har du å anbefale her?

Takk for svar.

Mvh Jan

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-01-10 13:22:17 +0100

Det er - heldigvis - ikke et "must" med diesel mer, slik det mer eller mindre var i noen år.

Det er fordeler og ulemper med begge deler. Bensin går stillere men har ikke samme moment på laver turtall. Bensin er også dyrere enn diesel + at bensinbilen bruker litt mer - som du sikkert vet.

Når det gjelder hva som er mest miljøvennlig strides de lærde. Det er også vanskelig å anbefale det ene framfor det andre. Det hele koker vel til slutt ned til smak og behag!

Du kjører såpass mye - at om jeg hadde vært deg - så tror jeg at jeg hadde gått for diesel.

Kanskje det viktigste tross alt er å finne en pen, velholdt bil med det utstyret du liker -- og så gå for den?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger