0

Vi skal kjøpe ny bil og får høre av bilselgeren at det lønner seg å gjennomføre kjøpet av en 2012 modell skoda allround nå før årsskiftet. kan du an

spurt 2011-12-21 13:03:56 +0100

Hei VI skal kjøpe ny bil og får høre av bilselgeren at det lønner seg å gjennomføre kjøpet av en 2012 modell Skoda Allround nå før årsskiftet. Kan du anbefale en Skoda Alldrive 4x4 med 105 HK for en familie på to voksne og to barn. Vi må bestemme oss raskt med kjøpet, men lurer på om det ikke er lurere å kjøpe en 2012 modell i 2012 og ikke i 2011?

Vi lurer evt. på en Subaru Forrester 2.0 Classic 2009 modell kan være et godt alternativ for en småbarnsfamilie, eller om Skoda Alldrive er et bedre alternativ. Vi bor litt i høyden, og for et par uker kom vi ikke hjem pga underkjølt regn og is. Dette vil vi nå forhindre at skal skje igjen og må ha en god familiebil som kommer seg fram i all slags vær og føre.

  • Kristine
rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-21 14:52:26 +0100

Neste års modell kan normalt hos mange bilprodusenter leveres allerede fra mai året før. Det er først og fremst årsmodellen som har noe å si ved salg, og når den i tillegg er levert sent på året er ikke dette noe problem. Er det snakk om en ny bil med levering før årsskiftet er det riktig som selgeren sier. Denne modellen med 105 hk vil gå opp ca 3.200,- fra nyttår. Begge er gode biler med god kvalitet, bra bagasjeplass og grei bakseteplass på begge. Begge er nok plaget av litt dekkstøy. Skoda'en vil oppleves som litt mer påkostet i interiøret med mindre hardplast. Subaru har et mer avansert firehjulstrekksystem som er permanent tilkoblet, mens Skoda har et system som kobler inn bakhjulene ved behov, men fungerer svært godt. Begge vil nok gi dere den fremkommeligheten dere trenger, uten problemer. Skoda har litt mer moderne motor med en del lavere forbruk.

Her ser du for øvrig tester av begge:

http://www.dinside.no/779285/test-nye...

Skodaen som her er testet er riktignok en "miljøversjon" med forhjulsdrift. Fjæringen er noe bedre i den vanlige versjonen:

http://www.dinside.no/838543/superfor...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger