0

For et halvt år siden kjøpte jeg en audi a4 tdi med manuelt gir. angrer på at jeg ikke gikk opp ett hakk vedrørende motorstørrelse. innser at det å by

spurt 2012-06-25 10:46:51 +0200

Hei Benny For et halvt år siden kjøpte jeg en Audi A4 TDI med manuelt gir. Angrer på at jeg ikke gikk opp ett hakk vedrørende motorstørrelse. Innser at det å bytte bil allerede nå gir et dårlig regnestykke. Har registrert at det finnes en del aktører som selger Tuning Moduler til noen få tusenlapper. Disse skal øke hk antallet og ikke minst dreiemomentet en god del. Det er mange skrekkhistorier fra gammelt av rundt dette, og det gjør at jeg er skeptisk til å sette inn en slik selv om jeg har veldig lyst. På de enkelte leverandørers hjemmesider ligger det flere referanser fra kunder som er fornøyde. Jeg lurer imidlertid på om det er noen som har nyere biler som har gjort dette og har DÅRLIG erfaring med dette. Tenker da på konkret problemstilling man har opplevd, og hva verkstedene eventuelt har sagt om garantier når bilen har vært tunet med en slik boks. Håper på svar :-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-06-25 13:47:00 +0200

"boks" tror jeg du skal være litt forsiktig med. Motor-tuning er nok bedre, tror jeg. Det er et seriøst firma i Mjøndalen som gjør dette proft. Ang. garantier fra Audi kan du bare glemme.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar