0

God dag ! det gjelder en octavia / 1u 2000 modell. diesel, skulle bytte clutsh, og opptaget at det var et kulelager i senter av svinghjulet. det var

spurt 2010-06-21 12:05:08 +0200

God dag ! Det gjelder en Octavia / 1U 2000 modell. Diesel, skulle bytte clutsh, og opptaget at det var et kulelager i senter av svinghjulet. Det var borte noen av lagerkulene. Ville jo bytte dette, og det var her problemene begynte. Det viste seg at dette kunne ikke byttes?, og at det må kjøpes nytt svinghjul for å få nytt lager. Nytt orginalt svinghjul koster 9000 kroner, kan kanskje få et til 7000kr. Har prøvd en del huggere men det er ikke lett å få kjøpt kun svinghjulet. Har du en løsning på problemet, ellers blir det noen dyre lagerkuler.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-06-21 14:20:12 +0200

Hei du. Fytti rakker`n da gitt... Dette blir et dyrt lager. Det krever nok litt tid og undersøkelse, men jeg er helt sikker på at hvis du klarer å demontere dette lageret, så finnes det å få kjøpt løst, så bytter du det bare selv.

Har du målene på det så skaffer helt sikkert Rotek, eller SKF lageret for deg.

Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger