0

Konge program å internettside, som den bilmannen jeg er lese jeg mye på norske bilsider og dere er suverent de best på nye oppdateringer og dere dekk

spurt 2009-05-13 02:49:43 +0200

Hei Benny! konge program å internettside, som den bilmannen jeg er lese jeg mye på norske bilsider og dere er suverent de best på nye oppdateringer og dere dekker de forsjellige bilmerkene svært bra. Forresten bra quizer!like etter jeg ble 18 kjøpte jeg i høst en saab ng900 se turbo 95 modell, 5 dør. Farge: lignende marineblå. storfornøyd me bilen å nok power. Bilen er meget pen og er nå kun gått 165.000 Er opptatt av at bilen skal være i orginal stand for jeg går ut i fra at i fremtiden vil den bli et lite samlerobjekt slik som velholdte ng900 er?Men mitt spørsmål til deg er følgende. Jeg lurer på om å chippe den til sommeren. (steg 1) Vet det finnes en del forsjellige levrandører som chipper Saab, har du noe erfaringer med hvilke chipper som er best til min bil ? merkes det at effekten økes fra 185 til 220-230hk?På forhånd takk! MvhJoar Langeland, Sola.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-05-16 17:40:45 +0200

Hei Joar, takk for hyggelig mail! Du vil absolutt merke en slik effektøkning - her gjelder det å holde skikkelig hardt i rattet når du gir full gass! Ang chipper, tror jeg det beste er å sjekke litt rundt i markedet, gutta og jentene i Saab Turbo-klubben har helt sikkert også mye å bidra med. Framtidig klassiker? Kanskje, jeg merker i alle fall at jeg har begynt å snu meg etter forgjengeren nå, det er virkelig en kul bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar