0

Dette er en 89 modell turbo 16 ventiler gått 186 000 km. motoren kutter veldig brått med ujevne mellomrom. ofte kommer det mange kutt etter hverandre.

spurt 2013-07-10 11:12:48 +0100

Dette er en 89 modell turbo 16 ventiler gått 186 000 km. Motoren kutter veldig brått med ujevne mellomrom. Ofte kommer det mange kutt etter hverandre. Check engine lyset slås på. Dette kan skje på alle turtall, men det er ikke nok til at motoren stopper helt under kjøring, bare av og til på tomgang. På tomgang kan jeg høre at det klikker i releet til bensinpumpen når dette skjer. Kuttene kan komme tett etterhverandre, for så å forsvinne for en periode - gjerne 10-15 minutter. Jeg har skiftet bensinfilter, bensinpumperele, plugger, rotor i fordelerlokk, gått over kontakter og sprayet med kontaktspray (fra biltema) på kontaktene til den elektroniske styreenheten og alle jordingspunkt jeg finner uten at det har hjulpet. Har du noen gode hete tips om hva dette kan være - hva som bør være mitt neste steg i problemløsningen? Jeg blir veldig takknemlig for svar, vi hadde tenkt oss en lengre biltur med Saaben i ferien, men nå vet vi ikke om vi tør. Beste hilsener KW

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-07-12 18:31:52 +0100

Har du sjekket at innspruten fungerer som normalt? Det kan være at det er det som er problemet. Om ikke det så kan du google kjennetegnene på google og se om andre har hatt tilsvarende problemer på forumer, som ganske ofte er problemer som er løst ved hjelp av tips som andre har vært behjelpelig å kommet med. Lykke til i hvertfall :)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2014-02-26 13:00:11 +0100

sjekka at minus på batteriet sitter orntlig? eller at alle pluggkablene sitter som de skal, eller om de er hele eller slitte så de evt jorder?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger