0

Har en saab 900 av den gamle typen, og desverre også rusten som følger med. foreløpig er det kun nederest på fører og passasjerdørene som er rammet.

spurt 2011-01-19 13:22:36 +0200

Hei Benny! Har en Saab 900 av den gamle typen, og desverre også rusten som følger med. Foreløpig er det kun nederest på fører og passasjerdørene som er rammet. Har kjøpt meg to nye dører fra Sverige for 1000 kroner tilsammen. Er det en enkel jobb å skifte? Jeg er meget lite skrukyndig, men kan jo litt basic ting. Klarer jeg dette selv, eller må jeg sette bilen påverksted tror du? Og hvilke andre plasser må jeg følge med på rusten? Vil gjerne beholde bilen lenge skjønner du:)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-19 13:52:47 +0200

Det kommer litt an på hvor lite skrukyndig du er. Hvis du sliter med å sette sammen bokhyller fra IKEA bør du overlate jobben til noen andre.

Du må tenke på at dørlåsene sal flyttes over, slik at du kan bruke originalnøkkel. Hva med resten av "innmaten" i døra slik som rutehevere, siderute, høytalere, senttrallås-driver etc.

Ofte lurt å flytte over fra gamle-døra så man vet at det virker.

I tillegg så må døra justeres, slik at passnnger blir riktige, for å unngå vindsus, lekkasjer etc.

Er du usikker - så skaff deg kyndig hjelp.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger