0

Jeg stod og skulle legge inn ting bak i min saab 9-3 cabriolet 1999 mod, da en i klassen min plutselig rygger på bilen min på parkeringsplassen. jeg

spurt 2012-12-12 11:46:28 +0200

Hei Benny! Jeg stod og skulle legge inn ting bak i min SAAB 9-3 cabriolet 1999 mod, da en i klassen min plutselig rygger på bilen min på parkeringsplassen. Jeg vet ikke om han selv merket det, jeg løp etter, men han stoppet ikke. Senere så mener han at han ikke har kjørt på bilen min. Det er ikke store skadene, men det ble noen gode riper i støtfangeren min. Hvordan kan jeg gå frem med dette? Kan jeg kreve erstatning, eller må jeg ta kostnaden selv?

Mvh fortvilet student

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-12-12 12:24:13 +0200

Hmmm... litt lei denne.

Det som er riktig framgangsmåte her er at du fyller ut skademelding og leverer til forsikringsselskapet ditt, så må de ta det med motpartens forsikringsselskap - som igjen må ta dette opp med han som rygget på deg. Det er jo slik at hvert enkelt skadetilfelle behandles individuelt så hvor sto sjanse til at du får medhold og erstatning det er her vet jeg ikke. 50/50 % kanskje? Er jo litt vanskelig å bevise.

Hvis det er en bekjent / medstundet som gjorde dette så er det jo også greit å gi beskjed om at akter å melde fra til forsikringsselskapet . Det er forresten uansett ryddig.

Det er klart det er kjipt med uforskyldte riper i fangeren, særlig nå du vet hvem som gjorde dette. Jeg var faktisk borti noe av det samme når jeg var student. En Kompis fikk litt meget å drikke og ble småkranglete men som den sindige gudbrandsdølen jeg er så var jeg ikke lett å hisse opp, så det endte med at han ripet opp bilen min med en stein.

Som kjente er det liten vits i å ta store diskusjoner med fulle folk, så jeg ventet til dagen etter med å ta det opp. Han nektet selvfølgelig på dette selv om han var observert gående rundt bilen min med en stein i handa.

Jeg tok ikke dette med noen forsikringsselskap. Påstand mot påstand og ingen vitner. Dessuten ville egenandelen vært høyere enn hva det kostet å fikse ripene. Det hele endte med at jeg lakkerte opp bakskjermen selv og vennskapet ble - naturlig nok - aldri helt som tidligere...

Innimellom må man være raus nok til å ta enkelte ting på kontoen for "Shit happens"

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger