0

Er stolt eier av en nydelig saab 9-3 tdi, 2010 modell. en utrolig god å behagelig bil å kjøre. har aldri angret på dette kjøpet. men som følge av det

spurt 2011-09-12 11:01:50 +0200

Hei Benny.

Er stolt eier av en nydelig saab 9-3 tdi, 2010 modell. En utrolig god å behagelig bil å kjøre. Har aldri angret på dette kjøpet. Men som følge av det som nå skjer rundt saab, så er midt spørsmål slik:

Vil verdien på saab synke hvis det blir konkurs? Vil i så fall de som har saab få mindre for bilen ved evt salg/innbytte?

Ketil

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-09-12 12:38:57 +0200

Hei Kjetil!

Hyggelig at du er fornøyd med 9-3-en din. Jeg kjørte selv en del 9-3 stasjonsvogn da den var splitter ny i 2005 måtte vel det være. Utrolig fin og god bil den gangen!

Vi følger Saab veldig tett og det er utrolig spennende å se hvirdan dette ender, men jeg må innrømme at jeg frykter det verste. Kan liksom ikke helt skjønne hvordan de skal komme ut av knipa nå. Hva hjelper et om Kinesiske Pang Da og Youngman tilfører 2,2 milliarder når men trenger 6,9? Jeg tror dessverre at kroken snart settes på Saab døra.

For deg som har en såpass ny Saab vil ikke det være godt nytt med tanke på innbyttepris og verditap. Vær forbredt på et betydelig fall. Kanskje vil det etter hvert også bli problemer med enkelte deler også. Det gikk ikke lang til fra Rover var konkurs til at enkelte deler ble vanskelige å skaffe.

For de som her litt eldre og klassiske Saab-modeller derimot så tror jeg det blir omvendt. Her kan man faktisk få en verdiøkning.

Vi får håpe på det aller beste for Saab – og fortsett å nye 9-3-en din!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger