0

Jeg prøver igjen. hvordan er kvaliteten på saab 9-3 sportcombi 1,9tid automat. har sett på noen statistikker at disse er blandt bilene som kommer best

spurt 2010-04-23 12:19:46 +0100

Jeg prøver igjen. Hvordan er kvaliteten på Saab 9-3 sportcombi 1,9Tid automat. Har sett på noen statistikker at disse er blandt bilene som kommer best ut, andre steder derimot blir de advart mot. Hvordan er kvaliteten, risikerer man her å få en verkstedbil? (Du har ikke skrevet noe om disse bilene (med kjente feil og kvalitet) på bruktbilguiden på broom). Er det slik at kvaliteten som regel blir hevet etter første facelift? (2008-->)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-04-23 13:53:33 +0100

Heisann. På litt nyere biler så er kvaliteten helt grei, men ikka av de aller beste i klassen. På de første bilene derimot må man vel kunne si at kvaliteten var noe ujevn.

Det som uansett er viktig er å finne en så ny bil som mulig, og en bil som er godt fulgt opp med god servicehistorikk osv. Finner du "riktig" bil, er jeg sikker på at du vil bli en fornøyd Saab-eier. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger