0

Jeg har en laguna 2004, med noen "feil". vinduene på fører og passasjersiden vil ikke ned. før har de gått ned nå og da, men nå vil ingen av de ned.

spurt 2009-12-23 13:47:49 +0100

hei...Jeg har en laguna 2004, med noen "feil". Vinduene på fører og passasjersiden vil ikke ned. Før har de gått ned nå og da, men nå vil ingen av de ned. Jeg hører at de prøver, men kommer ikke ned. Kan dette løses enkelt? Førersiden hender kommer ned 1-2cm.Også drar bilen til vesntre, har hørt at den har noen svakheter i foringer eller noe i forstillingen. Jeg har kjøpt bilen for to år siden, for det en bilforhandler ville gi for den i inbytte. Så jeg gjøre en grei deal.. Det er forøvrig en 1.6....God Jul

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-12-23 14:12:54 +0100

Hello Morten! El. vinduene er vanlig feil på flere av Renaults modeller. Og om jeg ikke tar feil så må rutehevermekanismen med motor og det hele byttes. For begge side så blir dette en god slump penger desverre.

Det at den trekker til siden kan nok bare være at spissinge bør justeres. Men sjekk også kuler og foringer i forstillingen. Sjekk også bakfjæringen, det er et svagt punkt også.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger