0

Tenkte bare å si fra at jeg er veldig skuffet over alle feil i nybiloversikten deres. slo f.eks. opp "min bil", nærmere bestemt en grand espace (sen)

spurt 2009-08-19 12:58:06 +0200

Tenkte bare å si fra at jeg er veldig skuffet over alle feil i nybiloversikten deres. Slo f.eks. opp "min bil", nærmere bestemt en Grand Espace (sen) 2006-modell. Blir vel 2007 hos dere. Masse feil. En ting er at bakkeklaring er oppgitt til 120cm, he-he... Verre er det at dere påstår at bilen ikke har verken antiskrens (tror det var standard, i hvert fall på Privilége, den høyest spesifiserte solgt i Norge) og partikkelfilter (mener også bestemt det ble standard på den nye 2,0-dieselen med 150HK). At bagasjerommet er like høyt som selve bilen og at volumet er det samme som slagvolumet i motoren gjør jo det hele ganske latterlig. Det blir jo umulig å stole på disse listene hvis man skal orienterre seg i bilmarkedet, så lenge "alt er feil". Har dere tenkt å gjøre noe med dette, eller lar dere det bare skure og gå, og dermed fortsetter å "lure brukerne"?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-08-19 14:01:11 +0200

Hei Ketil. Dette høres ikke bra ut og jeg kan bare beklage. Vi baserer oss her på en database som kommer fra Opplysningsrådet for Veitrafikken. De samler inn tall og fakta på alle biler fra importørene og sender så disse dataene ut igjen.

Dessverre er ikke denne basen alltid helt korrekt og her har det tydeligvis gått helt galt. Vi skal ta det opp med Opplysningsrådet, kan ikke skjønne at de kan være bekjent av å ha så mye feil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar