0

Jeg lurer på en ting ihht denne tester av bruktbiler, eller rettere sakt alle nordiske tester siden disse testene raker ned på franskproduserte merker

spurt 2010-02-09 01:04:38 +0200

Jeg lurer på en ting ihht denne tester av bruktbiler, eller rettere sakt alle NORDISKE tester siden disse testene raker ned på franskproduserte merker.HVORFOR KJØRER 87 prosent av alle fransk menn FRANSKE biler ??????????????????? Er de mennesker som ikke ser feilene på de franske bilene eller er det andre ting som avgjør hva 59 millioner mennesker tenker på når det gjelder bilbruk!!! Jeg har alltid vært Toyota, Japansk frelst bilbruker, men etter å ha kunne kjøpt en meget rimelig Renault Laguna 2005 modell å fått testet både kjøreegenskaper, teknisk, å generelt alt på bilen må jeg si at fytti katta du får mye bil for pengene, å man kan reparere veeeeeeeldig mye før man kommer opp i prisen til en "status" bil som VW Passat.......Nei min mening er at bilbrangsjen i landene Norge, Sverige og Danmark har siden tidligere franske bilmodeller var DÅRLIGE, har funnet ut at det SKAL de være for all fremtid...Å med slike konklusjoner ser jo jeg hva som egentlig er resultatet; Man får det man betaler for, men 59 millioner mennesker kan da umulig ta FEIL !!!!!Disse fabrikkene til de franskproduserte merkene må vell ha lært noen av de "gamle" feilene sine eller ?Så til slutt Benny, så vil jeg spørre hva mener du egentlig ?? Jeg mener ihvertfall at Franske biler må ikke undervurderes totalt!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-06-08 18:31:58 +0200

EG VET IKKE

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger