0

Hva er det som gjør ihht til innlegget mitt som står nederst på siden at 59 millioner franskmenn kjøper franske biler når det er så mye feil på de ?

spurt 2010-01-31 20:25:43 +0200

Hva er det som gjør ihht til innlegget mitt som står nederst på siden at 59 millioner franskmenn kjøper franske biler når det er så mye feil på de ????? Å hvorfor blir ikke disse "feil produserte" bilene fikset opp i ????Det er helt utrolig hva som blir sakt om Franske biler, da spesielt Renault modellene, Og Citroen modellene.......Vi alle vet at de tidligere franskeproduserte bilene fra 60 til 90 tallet var dårlige, men å det er ett men; Hvordan var de "gode" merkene den gangen då, kontra i dag ????Jeg har alltid vært Japansk frelst å kommer alltid til å være det, men når du i dag kan få en nesten nybil Renault Laguna 05 mod) med mye utstyr og lav km stand (90000) for 70 - 120000 kr så er jo det meget mye å reparere for før man kommer opp i prisen på folkebilene til Nordmenn......Ja eg er frustrert når jeg leser og studerer disse biltestene, men at 59 millioner franskmenn kjører de "dårlige" bilene så skjønner eg ingen ting.......Her kommer ett innlegg eg hadde på en debattforum hos Dere på Broom.no i dag. Du kan jo gjerne lese her også:Jeg lurer på en ting ihht denne testen, eller rettere sakt alle NORDISKE tester; HVORFOR KJØRER 87 prosent av alle fransk menn FRANSKE biler ??????????????????? Er de mennesker som ikke ser feilene på de franske bilene eller er det andre ting som avgjør hva 59 millioner mennesker tenker på når det gjelder bilbruk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg har alltid vært Toyota, Japansk frelst bilbruker, men etter å ha kunne kjøpt en meeeeget rimelig Renault Laguna 2005 modell å fått testet både kjøreegenskaper, teknisk, å gennerelt alt på bilen må jeg si at fytti katta du får mye bil for pengene, å man kan reparere veeeeeeeldig mye før man kommer opp i prisen til en "status" bil som VW Passat.......Nei min mening er at bilbrangsjen i landene Norge, Sverige og Danmark har siden tidligere franske bilmodeller var DÅRLIGE, har funnet ut at det SKAL de være for all fremtid...Å med slike konklusjoner ser jo jeg hva som egentlig er resultatet; Man får det man betaler for, men 59 millioner mennesker kan da umulig ta FEIL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11Lykke til folkens å valg av bil, Jeg kan garantere at alle merker er det feil på, noen mere enn andre, men man betaler for det man kjøper... Franske biler må ikke undervurderes totalt!Mvh En som ikke forstår ;)Rune Bragstad

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-08-24 01:39:02 +0200

Kjære mann! hvis man vil ha bil med franske nykker og hvis man absolutt vil ha en bil man ikke kan stole på så gjerne for meg. som du skriver er det billige biler,men hvorfor? Det er jo en grunn til det. Dette er jo grunnen til at de selger...... har en laguna selv og kjøpte den billig i forhold til andre i den samme klasse. Men hvor mye skal en plages og er det værdt det. Koster både tid og penger og gjør dagliglivet vanskelig altfor ofte. NEI kjøp kvalitet og betal for det er nå min menining, og da helst nytt....

mvh n/a

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2010-09-25 23:27:38 +0200

Derfor er franske biler billige: fordi tilbud og etterspørsel avgjør. Og i dette landet, med noen vattnisser av noen norske bilkjøpere som er mest opptatt av rykter og flokkmentalitet så ser man etter det alle andre har.

De som gidder å sjekke hvilke årganger som er bra/dårlige vil finne ut at Renault f.o.m. 2006 er meget gode biler. Renault på slutten av 90tallet hadde heller ikke flere problemer enn andre.

Men nordmenn er forutinntatte, konservative og hjernevaskede. Nordmenn liker ikke at ting kan endre seg. Og sannsynligvis må Renault i år 2020 ha 10 år med toppstatistikker før noen her våger å prøvekjøre dem.

Nisseland.

Man skal ikke lenger enn til Sverige og Danmark før man ser at Renault selger godt og er populære hos eierne.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger