0

Benny. er på utkikk etter ny familiebil, og har sondert markedet for hva som tilbydes rundt 300". jeg har 3 barn, og er avhengig av å få med meg en b

spurt 2009-11-22 10:54:56 +0200

hei benny. Er på utkikk etter ny familiebil, og har sondert markedet for hva som tilbydes rundt 300". Jeg har 3 barn, og er avhengig av å få med meg en barnevogn også. Jeg har ikke helt fått smaken på flerbruksbilene enda, så jeg har i all hovedsak sett på stasjonsvogner. En bil som har overrasket meg positivt er den nye Renault Laguna stv med 2010 facelift. Her får jeg en ny bil med 110hk dieselmotor, navigasjon, Bluetooth telefon, og mye annet utstyr(Dynamique) for rett over 300lapper!! Når jeg i tillegg får 5 års nybilgaranti så anser jeg dette som et meget godt kjøp. Har en del folk rundt meg som sier at jeg ikke bør kjøpe en Renault, da det har vært mye feil med disse bilene??? Stemmer dette? Synes det er rart at de vil tilby 5år garanti dersom bilene ikke er sammenskrudd. Jeg synes i hvertfall dette er en meget flott bil, med en fin og gjerrig motor, og et flott design, til en fornuftig pris. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg følge hjertet og kjøpe denne, eller skal jeg kjøpe et mere anerkjent merke? Etter det jeg kan lese i media, så har vel de fleste bilmerker feil med bilene sine. Håper du kan gi meg et godt svar på dette..... På forhånd takk!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-04-01 21:59:50 +0200

Jeg vil anbelfale deg å kjøpe laguna, den er både driftsikker, å den har vært i produksjon noen år så de fleste barnesykdomene er luket ut nå :) så vil si at dette er et trygt kjøp, og den ahr utmerket kjørekomfort :)

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-04-18 14:50:06 +0200

Renault har de mest populære modellene på lager i Drammen. Laguna med Facelift leveres fra kr 295.000,- da får du navigasjon og bluetooth. Legger du på 15000,- får du tdelt panorama soltak der fremste delen kan åpnes, håndfri nøkkelkort. (bilen låser og åpner seg selv når du forlater/kommer til den) Parkeringssensor. Vinduet i bakluka kan åpnes. Her får du myebil for pengene!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger