0

jeg har megane scenic, et hakk nyere (2000mod) enn den som ble kåret til bilen fra hvelvete. er det like mye problemer den denne som den dere testet?

spurt 2010-09-24 12:00:57 +0200

Hei. Jeg har megane scenic, et hakk nyere (2000mod) enn den som ble kåret til bilen fra hvelvete. er det like mye problemer den denne som den dere testet? Er ganske fornøyd med bilen, men når det har vært noe så blir jeg nesten deprimert fordi jeg vet ikke om det bare fortsetter med problemer eller om det er et engangs tilfelle. Noe må det jo være når det er en bruksbil. Eller hva synes du?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-09-24 14:48:41 +0200

Heisann! Scenic er praktiske biler som er gode å kjøre. Så jeg forstår at man velger en slik bil.

Men det er desverre ikke til å komme i fra at de har noe mere problemer enn gjennomsnittet.

Når det er sagt så er det noen biler som har veldig få problemer (håper din er blandt disse) og noen som har veldig mye problemer. Det vi trygt kan kalle for ujevn kvalitet!

Bilene ble heldigvis en del bedre etterhvert.

Du må ikke bli deppa selv om ting går i stykker av og til. Slik er det med alle biler, enten det er Renault, Toyota eller en BMW som koster det tredobbelte.

Stell godt med bilen din og kos den med den!

Lykke til, for både deg og bilen!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar