0

Jeg kjører en renault kangoo automat, som nå har begynt å henge seg opp på girene. dette skjer når bilen er nesten helt varm. kommer et kraftig rykk,

spurt 2011-06-16 21:33:16 +0200

Hei Benny! Jeg kjører en renault Kangoo automat, som nå har begynt å henge seg opp på girene. Dette skjer når bilen er nesten helt varm. Kommer et kraftig rykk, også vil den ikke gire mer opp. Hvis dette ikke har skjedd når motoren er helt varm, så skjer det ikke. Men skjer nesten hver gang når bilen har stått litt. Når jeg stopper bilen, og starter igjen så går den som normalt. Nullstiller den liksom da. Men hvis jeg stopper og starter bilen på nytt før den har blitt ordentlig varm, så henger den seg bare opp på nytt igjen. Den har vært inne på verksted flere ganger for dette, men de finner ikke ut av det.. Har du vært borti noe lignende?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-06-16 22:18:57 +0200

Virker som den går i nødmodus. Noen kasser gjør det når det er på tide å bytte gearolja, eller det er for lite olje på. Fabrikantene sier ofte at automatkassa er fyllt for livet, det livet er beregnet til 150-250' km. Skal den holde lengre, bytt olje litt ofte. Kan også være en feil i ledningsnettet eller styringa(ventilpakke/releer) til kassa.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger