0

Samboeren min har en audi a4 03 mod. avant som hun kjøpte for 3 år siden, privat. viser seg at den tidligere har blitt lakert mesteparten av bilen ti

spurt 2011-06-06 04:58:31 +0200

Hei Benny!

Samboeren min har en Audi A4 03 mod. avant som hun kjøpte for 3 år siden, privat. Viser seg at den tidligere har blitt lakert mesteparten av bilen til og med taket. Fant vi ut på merke verksted. Det er også en import bil. Gått noen år på sørlandet. Vet lite om hva han fortalte om bilen, så hel og fin ut når hun kjøpte den.

Viser seg etter en hard regnskur att det lakk inn i førersetene via frontruta. Å fant ut at vi måtte bytte det, montert for langt nede. Får en kjip telefon om at bilen tydligvis har vært totalskadd tidligere og rust i "hele" taket.

Føler oss ganske lurt, men kan vel ikke ta kontakt med tidligere eier etter så lang tid.

Vi har vurdert å bytte den inn eller selge den privat, men vet ikke helt hva vi har lenger. Må ha en større bil. hart ikke samvittighet til å prøve å selge den uten å vite hvor ille det er.

Tenkt på å få sjekket det enten hos NAF eller Audi merke-verksted, verdi uten rust er vel på litt under 100 000,- på finn.no. Har kostet på den 30 000,- i nye bremser, skiver, dempere, fjærer og div andre ting den siste tiden. Har gått 219.000km. så gått litt.

Ingen ting å se på bilen, litt rust ved hjul-buene etter stein sprut. Og matt i lakken. Hva burde vi gjøre?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-07-25 18:11:55 +0200

Eu gokjenne den,og selge den .Denne stinker det av.Kan like gjerne ha gått 319000 denne.Få den bort.Kjøp en norsk avensis,og slipp å få ødelagt familieøkonomien.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger