Jeg driver å leker md tanken om å kjøpe en porsche cayenne turbo, 2005-2007. men siden ålesund ikke har noe porsche center eller noen andre som forh

spurt 2014-05-20 21:17:08 +0200

Hei Benny,

Jeg driver å leker md tanken om å kjøpe en Porsche Cayenne Turbo, 2005-2007. Men siden Ålesund ikke har noe Porsche Center eller noen andre som forhandler Porsche, så er jeg naturligvis skeptisk til å kjøpe en slik bil selv om jeg har jæ... lyst på en.

Nå er det vel en av de beste bruktbilene man kan kjøpe mtp kvalitet og pålitelighet, men uansett så er det som oftest en likesinnet eier som har hatt den før deg og dermed har den nok fått "kjørt seg". Og skulle det skje noe så koster delene skjorta og er der ingen forhandlere som har erfaring med bilen så kan det fort bli veldig dyrt med reparasjoner.

Hva bør jeg være obs på når man ser etter "prakteksemplaret"? Er der noen veldig typiske punkter man bør sjekke ut når man ser etter en Cayenne Turbo? Typiske omlakkering, tyskimportert-gått-amok-på-Autobahn, 500 eiere, simpel utstyrspakke og de andre vanlige punktene er greie, men jeg lurer da på om det er noe spesielt man bør forlange utredet/sjekket ut når man skal ha denne bilen. Også, er det noen årsmodell jeg bør styre unna eller gå for, hvilken og hvorfor?

All info er god info, så jo mer du kan svare jo bedre:)

Hilsen Marius.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett