0

Takk for anbefaling på telefon om porschekjøp i høst. det ble handel, så nå er jeg endelig eier av guttedrømmen, 911 3.0 sc 1981 (den tidligere bilen

spurt 2010-02-18 16:26:54 +0200

Hei Benny. Takk for anbefaling på telefon om Porschekjøp i høst. Det ble handel, så nå er jeg endelig eier av guttedrømmen, 911 3.0 SC 1981 (Den tidligere bilen din). Er kjempefornoyd :) I denne anledning har jeg et lite spørsmål: Hvor ofte bør man justere ventilene på disse bilene? Vet du isåfall om det kan være lenge siden dette er gjort?MvhPål Håkon Borgersen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-02-19 14:24:37 +0200

Hei Pål Håkon! Nei, så kult! Vil det si at den går i Drammen eller Lier nå? Hadde vert gøy å se den igjen. Ta godt vare på den, denne bilen fortjener det, jeg var veldig glad i den. Den ser kanskje ikke kjempeflott ut men er, eller var, i kjempegod stand!

Så til spørsmålet som jeg nesten gemte. Disse bilene skal ha hovedservice hvert andre år, eller hver 20 000 km. Det som kommer først. Da skal også ventilene justeres. Den hadde nettopp hatt hoved service da jeg kjøpte den, og det er nok sanrt på tide igjen, men den har nok ikke gått mye, så har den fått oljeskiftene sine, så er det ingen krise om det er litt på overtid.

Kos deg med bilen, når det blir sommer!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger