0

Jeg er veldig opptatt av bil, og som mange andre, så har jeg vel sett alle biler på finn.no. det jeg har tenkt å spørre deg om er drømmebilen porsche

spurt 2010-02-18 15:34:29 +0200

Hei Benny :) jeg er veldig opptatt av bil, og som mange andre, så har jeg vel sett alle biler på finn.no. det jeg har tenkt å spørre deg om er drømmebilen Porsche 911. Jeg lurer rett og slett hvilken versjon av 911 jeg vil ha lavest verditap på? Regner liksom med at jeg ikke vil tjene en eneste krone på å eie en Porsche, men vil da tro at enkelte utgaver av denne bilen holder seg bedre i verdi enn andre? For eksempel en 911 YellowBird. denne må da ha et mye lavere verditap enn andre porscher, jeg tror til og med denne kan være en bil man kan selge dyrere enn man kjøpte den, om man bare passer godt på den og har en en stund. Jeg er 19 år, og har selvfølgelig ikke økonomi til å handle fra øverste hylle;) Men gi meg 10 år, og jeg lover deg at jeg skal gjøre alt jeg kan for å ha en av Stuttgarts stoltheter i oppkjørselen:) (om ikke flere!)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-09 16:41:41 +0200

993 Coupe Turbo

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger