0

Overhaler standard kalipperne på min 911sc. etter å ha sandblåst støpejernet, skal det grunnes før lakkering med varmebestandig lakk, eller skal denne

spurt 2009-06-10 14:34:02 +0200

Overhaler standard kalipperne på min 911SC. Etter å ha sandblåst støpejernet, skal det grunnes før lakkering med varmebestandig lakk, eller skal denne legges rett på jernet?Stemplene har en forsenkning i ringen som presser mot klossene, skal stemplene stå i en spesiell posisjon inne i kalipperhuset? -egentlig skulle en tro at stemplene kan rotere over tid inne i sylinderen. Har fått motstridende svar ved henvendelse til fagfolk. Dette gjelder kalipperne foran. Bak kommer senere... Noen ide?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-06-10 14:37:23 +0200

Hei Svein Arne. Ja, jeg tror jeg har en liten ide her: Du får kjøpt egen lakk til kalipperne, det er ikke dumt å bruke. En liten bønn fra meg: Vær så snill og styre unna rødt eller gult :)

Når det gjelder stemplene, skal det bare være å presse disse tilbake i kalipperne. Slik har det i alle fall vært i de 911-ene jeg har vært borti - og det begynner å bli endel etter hvert.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar