0

Jeg har en peugeot 206 som ikke vil starte, og jeg har nå byttet batteri uten at det hjalp.det kommer lys på dashbordet, men det skjer ingenting når j

spurt 2013-05-16 13:08:55 +0200

Hei Benny! Jeg har en Peugeot 206 som ikke vil starte, og jeg har nå byttet batteri uten at det hjalp. Det kommer lys på dashbordet, men det skjer ingenting når jeg vrir om nøkkelen. Ingen lyd. Det er noe galt med start systemet tenker jeg. Problemet mitt er at bilen står i en felles garasje og jeg vet ikke hvordan jeg skal få den til et verksted. Det med å starte bilen ved å skubbe den igang, vil det uansett fungere? eller kommer det an på hva som er ødelagt? Hvordan gjør man egentlig det forresten? =P Setter pris på all hjelp!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2013-07-22 09:54:30 +0200

Om du er medlem i naf, eller falck, etc. Så kommer dem nok å henter bilen for deg. Her kan det nok være att den elektroniske kodingen mellom nøkkel, og bil ikke er samkjørt. Det kan hjelpe å la bilen stå med tenninga på noen minutter. Men startmotoren kan også være brendt. Da er det lite hjelp i å vri på nøkkelen. Du kan gjøre ett enkelt førsøk, sett bilen i ett gir (uten nøkkel i tenninga), dytt den en liten meter, og prøv deretter å starte. Dette hjelper i de tilfellene att startmotorens drev treffer svinghjulets drev på høyeste punkt, og ikke gir inngrep. Da snurrer ikke startmotoren rundt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar